sâmbătă, 17 septembrie 2011

Despre noi

Activ Asigurari este societatea de brokeraj in asigurari infiintata in 2009, avand ca membrii fondatori oameni cu o vasta experienta in domeniul asigurarilor.  Aceasta afacere este construita si gandita pentru Succesul Nostru, atat al organizatorilor, cat si al colaboratorilor.

La baza infiintarii acestei societati comerciale sta dorinta de a creea si oferi o oportunitate deosebita, accesibila, cu mare perspectiva. Aceasta oportunitate va satiface cele mai inalte aspiratii din punct de vedere al dezvoltarii personale si profesionale si va oferi venituri nelimitate prin forma de organizare si planul de recompensare. In acelasi timp sistemul ofera posibilitatea abordarii activitatii ca un venit suplimentar in diverse nivele de competente. Un mare avantaj al domeniului este ca in Romania suntem departe de a acoperi nevoia de consultanti profesionisti iar aceste produse se pot promova doar prin consultanti astfel, succesul  fiecaruia depinde de implicarea personala.
Conceptul pe care am dezvoltat sistemul de pregatire precum si modul de organizare si functionare, asigura un cadru care sa sprijine eforturile individuale sau concertate de dezvoltare si evolutie a mandatarilor nostrii. Acest cadru vine in sprjinul dezvoltatorilor de retele atat prin sistemul de pregatire cat si prin sistemul de administrare, contribuind la optimizarea si dinamizarea activitatii liderilor de retea.

Avantajele Activ Asigurari:

- Costuri reduse in ceea ce priveste administrarea, contabilitatea, gestionarea politelor si a softului;
- Nu exista targeturi pe care sa le indepliniti, nu sunteti conditionati de vanzare sau recrutare, astfel puteti sa va desfasurati activitatea in ritmul dumneavoastra;
- Cariera este foarte accesibila oricarui tip de pregatire profesionala;
- Contractul de mandatar este unul flexibil, care va ofera libertatea de care dumneavoastra aveti nevoie;
- Experienta coordonatorilor dvs. constituie un avantaj major de care puteti profita.
- Puteti vinde oricare dintre produsele de valoare de pe piata, atat cele de viata cat si cele de non-viata, ceea ce inseamna ca venim in intampinarea oricarei cerinte a clientilor nostri;
- Aveti posibilitatea sa va gestionatisingur timpul de lucru in functie de disponibilitatea si motivatia dvs.

Pe piata muncii in general exista 3 categorii de oameni: angajatii, liber profesionistii si intreprinzatorii.
TU in ce categorie te regasesti?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu